3 tips til mindre stress i dit liv

3 tips til mindre stress i dit liv

Har du problemer med stress, og er du ved at være træt af at bruge så meget energi på at være stresset, har vi her samlet en liste med et par gode tips til, hvordan du kan reducere mængden af stress i din tilværelse og på den måde begynde at få dig en livsstil uden så meget stress.

Det handler jo i bund og grund om at komme i gang med at fjerne de stressende elementer i din hverdag. Men hvor kan du rent faktisk tage fat? Og hvad kan du helt konkret begynde at lave om i din hverdag? Det kigger vi mere på her.

Skal du have nye gardiner, finder du her tilbud på hvide foldegardiner. Vil du vide mere om gardiner, inden du køber, så læs mere her.

Sluk for arbejdstelefonen når du har fri

Det første gode tip til at mindske stress i dit liv er at holde fri, når du har fri. Der er rigtig mange mennesker, der har for vane at arbejde videre, selv når de er kommet hjem fra deres arbejdsplads, og på den måde får de aldrig helt mulighed for at holde fri. Så hvis du er slem til at kigge på din arbejdstelefon eller arbejds e-mail, når du har fri, er det godt at gøre det til en vane at slukke det hele uden for din arbejdstid.

80% kan også være godt nok

Dernæst er der mange mennesker, der giver den 120% gas, når de er på arbejde. Det kan tit også være med til at udbrænde dem over tid, fordi kroppen ikke kan holde til at køre i så højt et gear. Hvis du har det med at knokle ekstra meget, kan det måske være en god idé at lære dig selv, at det nogle gange også er helt fint bare at køre på 80%.

Få din hjerne på andre tanker

Har du svært ved at slippe tankerne omkring arbejde, og alt det du skal nå, kan det være godt at få din hjerne på andre tanker engang imellem. Her kan det fx være en god idé at begynde at meditere, eller du kan med fordel komme i gang med at træne, da fysisk udmattelse også kan være med til at få din krop og dit hoved ned i gear. Og så er træning en rigtig god måde at tænke på noget andet end arbejde.

admin