Soveposer – til hele familien!

Soveposer – til hele familien!

Her på siden finder vores udvalg af kvalitetssoveposer – både lette og supervarme dunsoveposer og hyggelige fiber-soveposer. Derudover har vi også et udvalg af soveposeforinger, puder og meget mere, så du kan sikre dig en god nats søvn, uanset hvor du befinder dig.

Uanset om du camperer i varmt vejr, vandrer i det smukke nordiske landskab eller forsøger at få noget søvn i et shelter for første gang, er en god sovepose en af de vigtigste ting, du kan tage med dig ud i naturen. Den rigtige sovepose gør en stor forskel for din komfort og dit velbefindende, når du udforsker naturen

Hos sovepose.Nu har vi Danmarks største udvalg af soveposer til både mor, far og børn

Sovepose – sådan vælger du

Hvis du har brug for en kvalitetssovepose, er du kommet til det rette sted. Her har vi nemlig Danmarks største udvalg af soveposer til både børn og voksne. Men det kan være svært at vide, hvilken sovepose der er den rigtige for dig, da der findes mange forskellige typer på markedet. Her er nogle ting, som du skal overveje, når du skal vælge sovepose:

-Den type aktivitet, du vil bruge den til

-Tiden på året

-Temperaturen

-Dine egne personlige præferencer

Med disse faktorer i tankerne burde du kunne finde den perfekte sovepose til dine behov. Hvis du har spørgsmål, vil vores kundeservice være mere end glad for at hjælpe dig

Sæson soveposer – hvad betyder det enlig?

På mange af de soveposer der findes på vores websted, vil du se, at de er markeret som sæsonvarer. Det betyder, at soveposen er egnet til brug i en bestemt sæson. F.eks. bruges en sommersovepose typisk fra maj til september, mens en 3-sæsons sovepose kan bruges fra forår til efterår.

Det er vigtigt at vælge den rigtige sæsonsovepose til dine behov, da det kan resultere i en ubehagelig nattesøvn, hvis du bruger den forkerte sovepose. Hvis du er i tvivl om, hvilken sæsonsovepose der er den rigtige for dig, vil vores kundeserviceteam mere end gerne hjælpe dig

Hvad er en sovepose med dun?

Dunsoveposer er fyldt med enten andedun eller gåsedun, hvilket gør dem ekstremt lette og varme. Dun er en fremragende isolator og kan fanger en masse varme, hvilket gør dunsoveposer ideelle til brug i koldt vejr.

Dunsoveposer fås i en række forskellige vægte, som måles i fyldstyrke. Jo højere fyldstyrke, jo varmere bliver soveposen.

Hvad er en syntetisk sovepose?

Syntetiske soveposer er fyldt med enten syntetiske fibre eller hulfibre, hvilket gør dem billigere end dunsoveposer. Syntetiske fibre er en god isolator og kan fange varmen godt, hvilket gør syntetiske soveposer ideelle til brug i koldt vejr.

Syntetiske soveposer fås i en række forskellige vægte, som måles i gram pr. kvadratmeter (g/m2). Jo højere g/m2 , jo varmere er den.

admin