Drop plastikflaskerne til fordel for en shampoo bar – her er alle fordelene

Drop plastikflaskerne til fordel for en shampoo bar – her er alle fordelene

Leder du efter en måde at reducere dit plastikforbrug på? Tjek shampoobarer ud! Shampoobarer er en fantastisk måde at reducere mængden af affald, du producerer hvert år, og de har også masser af andre fordele. I dette blogindlæg vil vi diskutere alle grundene til, at du bør skifte til shampoobarer. Læs videre for at lære mere!

Hvorfor shampoo bar?

Shampoo barer er et godt alternativ til traditionel shampoo på flaske. De holder længere, de er mere koncentrerede, så du bruger mindre af dem, og de er bedre for miljøet, da de producerer langt mindre affald. Desuden er de ofte lavet med naturlige ingredienser, der er skånsomme for dit hår og din hovedbund. Hvis du ønsker at skifte til en mere bæredygtig løsning til din hårplejerutine, er shampoobarer et godt valg! Shampoo bar sæt med alt du behøver for at komme i gang.

3 grunde til at foretrække shampoo barer

Der er mange grunde til at skifte til shampoobarer, men her er vores tre bedste grunde:

  1. De holder længere. En shampoobar kan holde til op til 80 vaske – det svarer til to eller tre flasker flydende shampoo! Det betyder, at du at købe shampoo sjældnere, hvilket sparer dig penge i det lange løb.
  2. De er mere koncentrerede. Shampoo barer er mere koncentreret end flydende shampoo, så du behøver kun at bruge en lille mængde, hver gang du vasker dit hår. Det betyder, at en bar holder meget længere end en flaske shampoo.
  3. De er bedre for miljøet. Shampoo barer producerer langt mindre affald end flydende shampoo. Hvis alle i Europa gik over til shampoobarer, ville vi faktisk spare flere millioner tons plastik om året! køb din nye shampoo bar her.

Køb din nye shampoo bar hos Elou

Elou er en webshop, som har en rød tråd, som er bæredygtighed. For hos Elou kan du købe bæredygtige og miljøvenlige produkter til dig og dit hjem. Udskift dine engangsprodukter til genanvendelige produkter, såsom rondeller, sugerør, madposer og meget andet.

Hvorfor skal vi tænke mere bæredygtigt?

Miljøet er vigtigt for os alle, og vi har alle et ansvar for at passe på det. Det kan vi bl.a. gøre ved at mindske vores afhængighed af engangsprodukter og i stedet vælge genbrugsalternativer. Det handler om, at vi skal tænke anderledes i vores daglige gøremål, tænke langsigtet og genbruge det som vi kan genbruge. Hvis ikke det kan genbruges, så skal vi erstatte det med alternative og genanvendelige produkter, så samvittigheden kan blive bedre.

Genbrugsprodukter er ikke kun bedre for miljøet, men de holder ofte længere og sparer dig penge i den lange ende.

admin